Otthon

Fókuszban az otthonteremtés

A kelet-közép-európai régió legnagyobb szakmai kiállításán a hétvége a nagyközönségé.

Április 11-15. között rendezik meg a 37. Construma építőipari szakkiállítást Budapesten a Hungexpo vásárközpontban. A rendezvényen csaknem 600 kiállító, 44 ezer négyzetméteren, 5 pavilonban várja az érdeklődőket. 18 országból 85 külföldi kiállító is bemutatkozik a rendezvényen, amelynek az első három napja elsősorban a szakma képviselőinek, a hétvége pedig a nagyközönségnek szól – írta az MTI.

A Construma ad otthont a fiatal magyar kertészek szakmai versenyének, amely egyben a Euroskills – a két évente megrendezett, az idén szeptemberben Budapesten tartandó szakmai verseny – előválogatója is.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Construma a kelet-közép-európai régió legjelentősebb építőipari és otthontertemtési szakkiállítása. A kiállításon az építőipar mellett a lakberendezés és a design, valamint a kerttervezés és kertépítés témája is megjelenik. Az építkezéshez szükséges anyagok, gépek, eszközök mellett gyakorlati bemutatókkal, ingyenes tanácsadással, finanszírozási megoldásokkal várják a látogatókat szombaton és vasárnap a Hungexpo vásárközpontban.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik