Otthon

Fényfüzérrel a téli szürkeség ellen

A lakás bármely részét feldobja, akár éjjeli fényként is használhatjuk.

A fényfüzérek nemcsak az ünnepi időszakban teremtenek hangulatot a lakásban, hanem az egész fényszegény téli időszakot meghittebbé és barátságosabbá varázsolják.

Az új LED-es fényfüzéreknek több olyan tulajdonságuk van, amik lehetővé teszik, hogy sokoldalúan használjuk fel őket. Egyrészt keveset fogyasztanak, másrészt, nem forrósodnak fel, így nem kell aggódnunk azon, mivel érintkeznek a világítótestek, melyeket papír dekorelemekkel is kombinálhatunk.

Fotó: homebnc.com

Öltözteti a szobákat

A fényfüzér a karácsonyfa után leggyakrabban a hálóban találja meg a helyét, ahol biztosan megalapozza a hangulatot a kikapcsolódáshoz. Kerülhet az ágy fölötti falra, a fejtámlára, ám ha drapériákból baldachint alakítunk ki, akkor azt is gazdagíthatjuk vele.

A sokféle csillagos, gömbös vagy színes fényfüzér nemcsak a hálóban, hanem a gyerekszobában is dekoratív kiegészítőként szolgálhat. Akár éjjeli fényként is alkalmazhatjuk őket, ha a gyerekek már kinőtték a játékfigurás éjjeli fényt, de mégsem szívesen alszanak el teljes sötétben. Ha nem szeretnénk, hogy egész éjjel égjen, akkor használjunk időzítőkapcsolót.

Üvegbe zárt világosság

Fotó: homebnc.com

A fürdőt leszámítva bármelyik szobát feldobhatjuk: fényfüzér jótékony hatással lehet egy sötét előszobára, izgalmasabbá tehetünk vele egy hosszú folyosót. Felfüggeszthetjük a nappaliban az ablak köré vagy az étkezőben az asztal fölé, hogy minden nap úgy érezhessük, mintha ünnepi vacsorára készülnénk, de jól mutatnak üvegedénybe, vázába vagy befőttesüvegbe tekerve is.

Kiemelt kép: Pinterest

Ajánlott videó

Olvasói sztorik