Otthon

Rajongók is megvehetik Dolly Parton egykori lakóházát

Csupán pénz kérdése az egész.

1,2 millió dollárért kínálják eladásra a countryzene királynőjeként is ismert Dolly Parton, a ma már 71 éves, nyolcszoros Grammy-díjas amerikai énekes, dalszerző, színész és író Nashvilleben található egykori lakóházát.

A négy hálószobás, három fürdőszobás ház 1941-ben épült, és ahhoz 2,4 hektáros park tartozik. A jelenlegi tulajdonosok, James és Ojeta Pyburn 1996-ban vásárolták meg egy Carl Dean nevű úriembertől, aki 1980 óta volt a birtok tulajdonosa.

Amikor az ingatlanügynök elmondta, hogy valamikor Dolly lakott itt, különleges érzés fogott el, mert mindig nagy tisztelője voltam – nyilatkozta Ojeta Pyburn.

Az idős házaspár számára már nagynak mutatkozik a ház, ezért szeretnének megválni a „nyugodt menedékként” hirdetett ingatlantól, ám a Dolly Parton nevet nem említik. Sejtelmesen csak ennyit írnak:

Egykori tulajdonosa nagyon híres celeb, egy countryénekes volt.

Érdekesség, hogy egy érdeklődő Dolly Partonként mutatkozott be, és 500 ezer dollárt kínált a házért. A Pyburn házaspár csodálkozott is ezen, s talán nem véletlenül: a rejtélyes hang azóta sem jelentkezett, így a ház továbbra is várja új tulajdonosát.

Igaz, hogy nem 500 ezer, hanem 1,2 millió dollárért.

Via

6,9 millió dollárért eladó Marilyn Monroe egykori lakóháza
A béke és nyugalom szigetének érzését nyújtja a birtok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik