Belföld

Újabb Kubatov-hangfelvétel szivárgott ki

A Fidesz pártigazgatója ferencvárosi önkormányzati képviselőjük kampánymódszereiről rántja le a leplet.

Ferencvárosi képviselőjük 2002-es kampánymódszereiről beszél Kubatov Gábor azon a hangfelvételen, amelyet csütörtök reggel hozott nyilvánosságra a kuruc.info internetes oldal.

A Fidesz pártigazgatója egy balatonszárszói zártkörű előadáson fejtette ki, hogy Zombory Miklós, a IX. kerület 3. választókerületének önkormányzati képviselője, választóinak adatait egy füzetben gyűjtötte össze, amelyet egyébként a „szekrény mögött tart”, így a körzetében mindenkiről tudja, ki Fidesz-szavazó és ki nem az. Emellett – Kubatov szerint – minden házhoz van kulcsa, ezért hatékonyabban tud mozgósítani, akár még a voksolás napján is:

„Neki a szavazókörben olyan szervezettsége van, hogy bent ül az egész család: nagynénje, mindenki. És kiüzennek, hogy egyébként az ő körzetéből ki nem volt ott. Miklós beül a Skodájába, elmegy bekopog és azt mondja: no, menjünk el szavazni!” – hallhatók a fidesz pártigazgatójának szavai a felvételen.

Kubatov úgy véli lesz egy olyan periódus a kormányzásban, amikor a Fidesz szavazótábora el fog fogyni, a legkönnyebben pedig azokat visszacsábítani, akik egyszer már támogatták a pártot. Ezért kell tudni mindenkiről, aki ebbe a körbe beletartozik, és ezért van szükség az adatbázis-szerű gondolkodásra – zárja mondandóját a pártigazgató.

Zombory Miklós vasárnap a IX. kerület 2. választókerületében indul újra egyéni képviselőjelöltként az önkormányzati választásokon.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik