Mobil

Egyszerre lesz tablet és telefon a Samsung kütyüje

Korábban már többször is írtunk róla, hogy a Samsung hajlítható kijelzőjű okostelefonon dolgozik, ezzel pedig elindítanák az új okostelefonos trendet. Eredetileg tavaly dobták volna piacra a készüléket, de a megjelenést végül 2018-ra csúsztatták, és a legfrissebb információk szerint idén már valóban láthatjuk, mit tud az újszerű eszköz – ám ez nem jelenti azt, hogy 2019 előtt meg lehet vásárolni.

A Samsung mobilos divíziójának elnöke, DJ Koh újabb információkat hintett el a készülékkel kapcsolatban. Már nyíltan beszélt arról, hogy az eszköz kihajtott állapotban olyan lesz, mint egy tablet: egyszerre több appot használhatunk kényelmesen a nagy kijelzőn, ám ha összehajtjuk, akkor okostelefonként funkcionál majd.

A leírás egybevág azzal a 2013-as koncepció videóval, amit a cég közzétett a YouTube-on, most már egyre biztosabb, hogy egy ehhez hasonló külsejű kütyüt várhatunk.

Korábbi elszólások alapján nagyon valószínű, hogy az eddig Galaxy X néven emlegetett modellt a Samsung fejlesztői konferenciáján mutatják majd be november hetedikén.

Ámulni fogunk, mit tudnak majd 2018 okostelefonjai
Három, de inkább négy kamera, összehajtható kialakítás, még több animoji és kiterjesztett valóság - ezekkel készülnek idén a mobilgyártók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik