Mobil

Imádni fogja a Facebook legújabb funkcióját

A Facebook májusi fejlesztői konferenciáján jelentette be, hogy egy olyan funkción dolgozik, ami a hírfolyamba feltöltött 2D-s fotókból 3D-hatású képeket készít. A sima mobilfotókból átalakított képek természetesen nem valódi 3D-sek, de a különleges algoritmus egész látványos térhatást ad nekik.

A 3D-s fotókat most világszerte elérhetővé tették a felhasználók számára, és mint minden újdonság, ez is fokozatosan válik láthatóvá, így könnyen lehet, hogy pár napot még várnunk kell rá.

Az ilyen képek készítéséhez részünkről nem kell semmilyen különleges eszköz, csak a mobil: a Facebookon kezdjünk egy új posztot, majd bökjünk a jobb felső sarokban látható három pöttyre.

Itt találjuk az összes posztolási lehetőséget, például hogy fotót/videót, matricát, helyszínt, gifet szeretnénk-e elhelyezni. A Bejelentkezés és a Kamera opciók közt fog megjelenni a „3D fotó”. Ezután a szerkesztőben a telefon galériájában található, bármelyik korábban készített képet kiválaszthatjuk, a többit pedig elvégezi a közösségi oldal algoritmusa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik