Mobil

Szakíthat a hagyományokkal a Samsung

A Samsung előző generációs csúcsmodelljei két variánsban jelentek meg az elmúlt évek során, ami jövőben megváltozhat. Ezt szokatlan módon Ming-Csi Kuo elemző jósolta, aki arról hírhedt, hogy időről-időre hiteles előrejelzésekkel áll elő az Apple jövőbeli termékeiről, most pedig a koreai óriással kapcsolatban is megszólalt.

Kuo szerint a Samsung Galaxy S10 csúcsmodellje az iPhone-ok mintájára három változatban érkezik,5,8 hüvelykes, 6,1 hüvelykes és 6,4 hüvelykes variánsokban várható.

A két nagyobb modell esetében a kijelző alá épül be az ujjlenyomat-olvasó, míg a legkisebb darabon a a készülék oldalán kap helyet a szenzor. A fejlesztést azért szorgalmazhatják a koreaiak, mert az Apple nem tervez vele, így ezen a téren előbbre járnának.

Legutóbb arról is hallhattunk pletykákat, hogy az „S10 Plus” hátlapját három kamerával vértezik fel, az előlapra pedig 3D-s kamera kerül az arcfelismeréses azonosításhoz, összesen ötkamerája lesz, amivel a Samsung felveheti a versenyt a hátlapi triplakamera-rendszerrel felszerelt Huawei P20 Próval.

Leírni is durva, hány kamera lesz a Samsung mobilján
Öt kamera kerülhet a Samsung Galaxy S10 Plusra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik