Mobil

Ezek a lányok sem szégyenlősködtek a Tinderen

A Tinder napjaink legnépszerűbb társkereső alkalmazása, ahol néhány kép és némi bemutatkozó sor megírása után már látjuk is a közelünkben lévő embereket, akik szintén ismerkedni szeretnének, és jobbra, illetve balra húzogatással tudjuk eldönteni, hogy akarunk-e valamit a másik féltől, avagy sem.

Ezek a lányok nem szégyenlősködtek a Tinderen
Nem kertelnek, rögtön a lényegre térnek!

Habár néhány szellemes sorral az ember simán fel tudja hívni magára a figyelmet, de a legtöbben tisztában vannak vele, hogy első sorban a külső számít, és be is dobnak mindent, hogy felkeltsék mások érdeklődését. Legutóbb egy olyan listánk volt, amin a lányok szövegben tértek azonnal a lényegre, ezúttal pedig olyan profilokat mutatunk, ahol a párkeresők abszolút nem szégyenlősködték el a dolgot, és lényegében mindent a testi adottságaik kendőzetlen megmutatására bíztak.

Jillian még csak a kezdet, és egész visszafogott a többiekhez képest – Forrás: Tinder / Reddit
Kim elvált anyuka, és biztosra megy – Forrás: Tinder / Reddit
Erin még nem mutat meg mindent – Forrás: Tinder / Reddit
Amber ügyesen mutat mindent és semmit, és a bemutatkozása is elég erős – Forrás: Tinder / Reddit
Yetzy már semmit nem bíz a fantáziára – Forrás: Tinder / Reddit
Piper nem komoly kapcsolatot keres – Forrás: Tinder / Reddit

Ha valaki ezek után érezne sürgető késztetést, hogy belevágjon a párkeresésbe a Tinderen, az jó, ha tudja, hogy az alkalmazás már sokkal biztonságosabb, mint korábban, illetve érkezett egy új funkció, amivel egy új módon fejezhetjük ki magunkat – utóbbi funkció itthon még nem elérhető, de ami késik, az nem múlik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik