Mobil

Megjött az Instagram régóta leghasznosabb funkciója

Emlékeznek még azokra az időkre, mikor az Instagramon még kronologikus sorrendben jelentek meg az általunk bekövetett emberek képei? Nem? Hát mi sem. A képmegosztó szolgáltatás már régóta nem időrendben pakolja elénk a fotós bejegyzéseket, hanem a háttérben egy algoritmus igyekszik eldönteni, hogy mi lehet igazán érdekes nekünk és mi nem. Ez visszaváltozni már sosem fog, de az Instagram azért meghallgatja a felhasználói észrevételeket, és végre élesítették azt a funkciót,

ami segít egy kicsit rendet vágni a káoszban.

A nem időrendi megjelenítés egyik rákfenéje, hogy az ember sosem tudhatja, látta-e az összes képet, amit az ismerősök/követett személyek kiraktak. Nos, ennek most részben vége, hiszen mostantól mindenkinek jelezni fogja az Instagram, ha két napra visszamenőleg látta az összes fotót, így véget érhet az értelmetlen görgetés, végre képben leszünk és megnyugodhatunk, hogy nem maradtunk le semmiről.

Így fog kinézni az értesítés – Forrás: Instagram

Az új funkció hétfőn élesítette a cég, természetesen világszerte elérhető lesz minden felhasználó számára, ugyanakkor eltarthat egy darabig, míg minden készüléken megjelenik az újítás, szóval ha még ma nem is, de a héten valamikor biztosan megérkezik mindenki telefonjára az első értesítés a képek pörgetése közben, hogy látta az összes fotót, amit a követett emberek kitettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik