Mobil

Kim Kardashian végre olyan ügyért küzd, ami mögé mi is teljes mellszélességgel be tudunk állni

Kim Kardashian legutóbb akkor került be – hosszabb időre – a hírekbe, mikor Donald Trumppal találkozott a Fehér Házban, hogy kegyelmet kérjen a 63 Alicia Johnsonnak, akit kábítószer-kereskedelemben való részvétel és pénzmosás miatt ítéltek el. Érdekesség, hogy Kim nem hiába fáradt be az Ovális irodába, ugyanis Trump megkegyelmezett a dédnagymamának.

Ezek után nagyon bízunk benne, hogy Kim következő próbálkozása is hasonló sikert arat, ugyanis az amerikai celeb a fejébe vette, hogy szerkesztés gombot szeretne a Twitterre. Ezen kezdeményezése mögé egyébként mi is teljes mellszélességgel be tudunk állni, hiszen nincs annál idegesítőbb, mint észrevenni, hogy helyesírási hiba vagy elütés van a kiküldött bejegyzésben – azt pedig mindenki tudja, hogy, ha már érkezik legalább egy like, akkor posztot nem törlünk!

Kim ráadásul nemcsak megjegyezte, hogy szeretne egy olyan funkciót, amivel utólag szerkeszthetővé válnak a már megjelentetett Twitter-bejegyzések, de tisztában volt azzal, hogy ebben az esetben is a megfelelő emberhez kell fordulni, úgyhogy meghívta a férje, Kanye West partijába a Twitter ügyvezetőjét, Jack Dorsey-t, akinek egy beszélgetés során elő is adta az óhaját. Nagyon bízunk benne, hogy a személyes találkozó ezúttal is olyan eredményeket hoz, mint Donald Trump és Alicia Johnson esetében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik