Mobil

Felrobbanó mobil vágta tropára egy nő autóját

Egy detroiti nő állítása szerint vezetés közben gyulladt ki valamelyik Samsung telefonja, aminek következtében Nissan Maxima autója totálkárosra égett – számolt be az esetről az egyik helyi csatorna. Két készüléket is tartott a járműben, egy Galaxy S4-et és egy Galaxy S8-at. Egy kevésbé zsúfolt úton közlekedett, mikor szikrákat látott a szeme sarkából, majd már lángokat, elmondása szerint rendkívül gyorsan történt az egész. A nő nem szenvedett sérülést, és egyelőre még nem perelte be a dél-koreaiakat.

A Samsung cserekészülékeket küldött a nőnek, illetve bekérte a telefonok maradványait, hogy azokat kivizsgálhassák és megállapíthassák a tűz okát.

Bizonyára mindenki emlékszik a Samsung azon fiaskójára, aminek középpontjában a Galaxy Note 7 készülékek álltak. Miután egyre több olyan esetről kapott visszajelzést a cég, miszerint a mobilok kigyulladtak, felrobbantak, végül vissszahívták a készülékeket. Mint kiderült, az akkumulátorok tervezési hibája állt a háttérben.

Ugyan a detroiti hölgy nem ezt a modellt használta, de az ilyen esetek mindig felszakítanak egy régi sebet a Samsung számára, hiszen pont akkor jönnek a hírek, amikor már kezdjük elfelejteni a Note 7-botrányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik