Mobil

Mutatjuk az 1,2 milliós iPhone-t

Az iPhone X alapból is meglehetősen drága készülék, főleg Magyarországon, de még az itthoni ár is aprópénz ahhoz a verzióhoz képest, amit a Caviar névre hallgató orosz cég a vélhetőleg tehetős vásárlóinak kínál. Az iPhone X Tesla egy elég szépen átdolgozott hagyományos iPhone X, amit 4555 dollártól, azaz megközelítőleg 1,2 millió forinttól lehet hazavinni.

Forrás: Caviar

És hogy mi kerül egy megbuherált telefonon 1,2 millióba? A napelemes hátlap, a szénszálas műanyag és az aranyozott részletek. A hétköznapinak semmiképp nem nevezhető tok a cég állítása szerint ütésálló, és csak az iPhone X-szel egybeépítve lehet megvásárolni. A Caviar cserébe viszont garantálja, hogy az általuk végrehajtott módosítások nem befolyásolják az eredeti modell por- és vízállóságát.

A 4555 dolláros ár ráadásul csak a belépő, azaz 64 GB-os verzióra igaz,

a 256 GB-os modellért már 4805 dollárnyi rubelt kell kicsengetni, de akinek van pénze egy 1,2 milliós mobilra, annak valószínűleg az a plusz 70 000 Ft már aligha fog megkottyanni. Ha viszont azt hinnénk, hogy ilyenek kevesen vannak, akkor igencsak tévedünk, hiszen az eredetileg 99 darabos, számozott szériát a Caviar 999-re emelte, olyan jelentős volt az érdeklődés a napelemes luxus iPhone X iránt, amin a speciális tok gombnyomásra kezdi tölteni az akkumulátort.

Kész csoda, hogy a képviselőink nem ilyet kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik