Mobil esport

Nindzsa nyomta le a híres focistát

Korábban már többször is írtunk arról, hogy a legsikeresebb e-sportolók valódi rocksztároknak számítanak a videojátékosok körében, most pedig újabb érdekes mérföldkő mutatja, hogy a legmenőbb sportolókkal is vetekednek, ha népszerűségről van szó.

A 26 éves Tyler „Ninja” Blevins, profi játékos és streamer a Fortnite nevű játékhoz fűződő streamjeiről ismert, a játékosok sorban állnak, hogy egyszer megmérkőzhessenek vele. Élő adásaiban már megfordultak olyan hírességek is, mint Drake és Lil’ Yachty rapperek.

Blevins kirobbanó népszerűségét bizonyítja az is, hogy április hónapban a különféle közösségi média felületeken  (beleértve a Facebookot, Instagramot) több interakciót gyűjtött össze hivatalos oldalaival, mint Christiano Ronaldo futballista gigász, de lenyomta a listán Neymart és LeBron Jamest is – mutatják a Hookit.com felmérései, akik kifejezetten sportolók közösségi jelenlétét vizsgálják.

TYLER “NINJA” BLEVINS. Forrás: AFP

Összesen 150,3 millió interakcióról van szó, amibe beletartoznak a lájkok, kommentek, megosztások és megtekintések. A második helyen szereplő Ronaldo 139,9 millió, míg a harmadik helyezett Virat Kohli pedig 43,1 millió interakciót generált.

A teljes áprilisi lista az interakciók számával:

1. Tyler Blevins (Esports): 150,3 millió
2. Cristiano Ronaldo (Football): 139,3 millió
3. Virat Kohli (Cricket): 43,1 millió
4. Sergio Ramos (Football): 41,3 millió
5. Shaquille O’Neal (Basketball): 34,3 millió
6. Ronaldinho (Football): 31,8 millió
7. Neymar (Football): 30,7 millió
8. Zlatan Ibrahimovic (Football): 30 millió
9. Khabib Nurmagomedov (Mixed Martial Arts): 29 millió
10. Andres Iniesta (Football): 28,2 millió

Ajánlott videó

Olvasói sztorik