Mobil

Képeken az új iPhone SE 2

Ahogy azt mi is megírtuk, szinte biztos, hogy az Apple hamarosan bejelenti az iPhone SE névre hallgató okostelefonjának második verzióját, ami a pletykák szerint az előző verzióhoz hasonló kicsi készülék lesz, hiszen az almás cég megtartja az iPhone 5 dizájnját és a 4 colos képernyőt, a hátlap pedig üvegből lesz, mert állítólag így oldható meg, hogy a készülék alkalmas legyen a vezeték nélküli töltésre.

Ezeket a feltételezéseket támasztják alá azok a képek, amik állítólag Kínából szivárogtak ki, továbbá az is biztosnak tűnik, hogy a telefonon – az újabb iPhone-okkal ellentétben – mégis helyet kap egy hagyományos fejhallgató bemenet (ez látható a készülék bal oldalán), méghozzá a mostanra már hagyományosnak tekinthető lightning csatlakozó mellett. Ez amúgy kifejezetten meglepő lépés az Apple részéről, és pont ez a részlet miatt lehet kételkedni a most felbukkant képek valódiságában.

A korábban hangoztatott pletykák szerint ugyanakkor az ujjlenyomat olvasó továbbra is a Home gombon kap majd helyet, arcfelismerésre ennél a készüléknél nem lehet számítani, viszont a mobilban az Apple A10 Fusion chipje kerül, ami jelentős teljesítmény biztosít egy ilyen, mára aprócskának tűnő készüléknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik