Semmi extra, de legalább olcsó a ZTE új középkategóriás okostelefonja

Senki nem fog elájulni tőle, de az ára legalább barátságos a teljesítményhez képest.
Kapcsolódó cikkek

Barcelonában javában zajlik az idei Mobil Világkongresszus, ahol nemcsak az olyan márkák mutatják be az új készülékeiket, mint a Samsung, a Nokia, a Sony vagy az Alcatel, de jelen vannak a kínaiak is, köztük a ZTE, akik a Blade V9 nevű készülékkel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet.

Kína második legnagyobb távközlési cége már jó ideje jelen van az okostelefonok piacán, de a legújabb készülékkel sem akartak hatalmasat robbantani, a cél nyilván az volt, hogy a lehető legkedvezőbb áron kínáljanak az aktuális trendeknek megfelelő, középkategóriás mobilt.

Forrás: ZTE

Ennek megfelelően a Blade V9 Snapdragon 450 processzorral van felszerelve, 3 GB RAM és 32 GB belső háttértár társaságában, illetve a készülékből készül erősebb verzió is, 4 GB RAM-mal és 64 GB háttértárral. A kijelző 5,7 colos, 18:9-es képaránnyal, emellé jár egy 3100 mAh-s aksi, dupla kamera és ujjlenyomat-olvasó a hátlapra, illetve egy gyárilag előre telepített Android Oreo operációs rendszer.

Mindezért 269 eurót, azaz nagyjából 80 000 forintot kell kicsengetni, továbbá Blade V9 Vita néven a ZTE egy gyengébb változatot is tervez a készülékből, 5,45 colos kijelzővel, Snapdragon 435-ös processzorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral, 3200 mAh-s aksival, méghozzá 179 euróért (~ 54 000 Ft).