Mobil

Sokaknak csak álom marad az új Nokia 8110

A Nokia márkát birtokló HMD Global vasárnap délután dobta le a bombát az idei Mobil Világkongresszuson, mikor bejelentették, hogy újra kiadják a Mátrix legendás telefonját, a Nokia 8110-et. A hír futótűzként járta be a világsajtót, és sokan azonnal tervezgetni kezdték, hogy lecsapnak a feltámasztott készülékre – már csak azért is, mert az ajánlott fogyasztói ára mindössze 24 000 Ft lesz.

A Nokia visszahozza a mobilt, amiről sokan csak álmodozhattak
Ismét kapható lesz a Mátrixból ismert kicsúsztathatós 8110-es, de persze más meglepetésekkel is készült a HMD Global.

Mi szerencsések vagyunk, hiszen Európában, azon belül is Magyarországon biztos kapható lesz a fekete és banánsárga színekben érkező készülék, ugyanakkor az Egyesült Államok lakói hoppon maradnak, ugyanis a HMD Global egyelőre nem tervezi, hogy ott is piacra dobja a legendás telefon felújított verzióját.

Mindezt a cég ügyvezetője, Florian Seiche erősítette meg egy interjúban a CNET portálnak, mikor kijelentette, hogy a Nokia frissen bemutatott készülékei – köztük a Nokia 8110 – idén biztos nem lesznek kaphatók az amerikai piacon. Seiche szerint a cég idén egyáltalán nem az USA piacára koncentrál, viszont a hosszú távú terveik között szerepel, hogy idővel az Államokban is elérhetők legyenek a mobiljaik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik