Mobil

Egy férfi szájában robbant fel az iPhone aksija

Ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, most már videós bizonyíték is van arra, hogy nem tanácsos egy mobiltelefon akkumulátorát a szánkba venni és ráharapni. A találat az Appleinsideren jelent meg, és a kínai Miaopai oldalon felbukkanó rövid mozgóképen látható, ahogy egy üzletben az egyik vásárló a szájába veszi az aksit, ráharap, majd ahogy húzza ki a szájából, a telep felrobban.

A ROBBANÁS PILLANATAForrás: miaopai.com

A Taiwan News beszámolója szerint a férfi azért érkezett a boltba, hogy csereaksit vásároljon a készülékéhez, és mivel a kínai üzletek gyakran kereskednek hamisított Apple kiegészítőkkel, a gyanakvó vevő az eredetiség vizsgálata érdekében választotta a meglehetősen egyedi hitelesítési eljárást – vélhetőleg úgy gondolhatta, hogy ez a módszer ugyanúgy beválik, mint az arany esetén.

Ami meglepő, hogy az eset során senki nem sérült meg, ami meglehetősen szerencsés fordulat, és ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a telefonok akkumulátorának harapdálása ugyanúgy nem jó ötlet, mint mosószeres kapszulákat fogyasztani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik