Mobil

Három elképesztő appal is előrukkolt a Google

Rögtön három darab olyan alkalmazással is előrukkoltak a Google fejlesztői, amelyekkel céljuk, hogy új fejlesztésekkel kísérletezhessenek iOS-en és Androidon egyaránt. Ezekkel többek közt tárgyfelismerést, személy elkülönítést, különféle stilizáló algoritmusokat, hatékonyabb képtömörítést tesztel a keresőóriás.

Forrás: Google

A Storyboard nevű app videókból készít rövid képregényt a felvétel érdekesebb pillanatait kiragadva, hat különféle stílusban. A fotókból művészi alkotásokat készítő alkalmazások a mesterséges intelligenciával felvértezett Prisma után váltak különösen népszerűvé, ettől is nagy sikert várnak, de egyelőre csak Androidra tölthető le.

Forrás: Google

A Selfissimo! mint neve is sugallja, kimondottan szelfikhez készült. Lényegében egy automatizált szelfikészítő, ami fekete-fehér fotókat lő, mikor az alany megáll egy pózra. Végeredményként egy több képből álló gyűjteményt kapunk, de a színes mód még várat magára. Letölthető iOS-re és Androidra is.

A Scrubbies pedig egy videós app, amivel tetszőlegesen állíthatjuk, tekerhetjük vissza és előre felvételeinket, majd készíthetünk belőle végtelenített mozgóképet. Az olyan hasonló appokkal ellenben, mint például a Boomerang sokkal szabadabb kezet ad a felhasználónak, a Google leírása szerint olyan, mintha “videót szkreccselne” a felhasználó. Csak iOS-re adták ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik