Mobil

Már most baj van az új iPhone-okkal

Az új iPhone 8 és iPhone 8 Plus modellek korai vásárlóinak egy része nem várt problémával szembesült, a panaszok szerint telefonálás, vagy FaceTime-hívások közben a telefon pattogó, váratlan zajokat ad ki. A visszajelzések alapján ez a hiba viszont nem jelentkezik akkor, amikor a fülhallgató be van dugva, vagy a kihangosítót használják.

Az Apple szóvivője szerint a probléma a vásárlók szűk körét érinti, és már dolgoznak egy javításon, amit a következő szoftveres frissítés fog tartalmazni.

Az Apple elismerte, hogy gond van az új okosórájával
Az Apple Watch Series 3-at pénteken kapják az előrendelők, de van némi gond a mobilhálózatra csatlakozással.

Tavaly az iPhone 7 és iPhone 7 Plus felhasználói tapasztalták, hogy az eszközök „sziszegő” hangot adtak ki a processzort erősen igénybe vevő appok, játékok használata közben. A jelenséget„hissgate-nek” nevezték el a közösségi oldalakon, a jelenlegi problémát ennek nyomán „cracklegate-ként” emlegetik.

Az új Apple-kütyük közül nemcsak az iPhone 8-cal és nagyobb variánsával vannak problémák, múlt héten a cég megerősítette, hogy a harmadik szériás Apple Watch-oknak gondja adódik a mobilnetre csatlakozással, amit szintén egy szoftveres frissítéssel kívánnak javítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik