Mobil

Képeken a nagyon rózsaszín Samsung Galaxy Note 8

„Csillagpink” árnyalatban pompázó Samsung Galaxy Note 8-at ad ki Tajvanban a Samsung, de a nagyon rózsaszín cuki telefon nálunk valószínűleg nem lesz elérhető.

A Samsung minden Galaxy mobil esetében ugyanazt a stratégiát követte eddig: limitált számú színben dobta piacra a készüléket, aztán pár hónap elteltével újabb árnyalatokat tett elérhetővé, de csak az egyes országokban.

Úgy tűnik, a Galaxy Note 8 esetében ez most másképp alakul, hiszen egy meglepően rózsaszín, habos-babos-csajos árnyalatú variáns is felbukkant, úgy, hogy még a Note 8 sem került fel minden bolt polcára. A tajvani ePrice képein jól látszik, hogy a Samsung Tajvanban egy rózsaszín variánst is kiad a négy alapszínen (fekete,szürke, arany, kék) felül.

Az árnyalat meglehetősen eltér a Rose Pinktől, amit a Samsung a Galaxy S8-cal mutatott meg pár hete, annál mattabb és inkább a mályvacukorra emlékeztet.

Forrás: ePrice
Forrás: ePrice

Arról nem tudni, hogy más országokba is tervezik-e eljuttatni a Star Pink fantázianevű Note 8-at, de a választás nem véletlen:  Tajvanban hatalmas sikere van a pink telefonoknak, az eladott összes okosmobil 30 százaléka valamilyen rózsaszínes árnyalatban pompázik.

Vissza a jövőbe: íme a robbanós mobil utódja, a Samsung Note 8
Olyan mint egy S8+ ceruzával, vagy mintha a Note 7 sosem történt volna meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik