Mobil

Itt az iPhone leleplezés dátuma

Hónapok óta tartó találgatások és pletykák százai érhetnek véget nagyjából két hét múlva, ha a Wall Street Journal értesülései igaznak bizonyulnak az Apple következő, több terméket is bemutató sajtótájékoztatóját illetően.

A patinás lap értesülései szerint az Apple pontosan tizenöt nap múlva, azaz szeptember 12-én fogja lerántani a leplet a legújabb készülékeiről, melyek között természetesen ott lesz a régóta várt iPhone 8 is.

iPhone 8 Apple Forrás: idropnews.com

Bennfentes források szerint idén három modellt kapunk, amik között megtalálható lesz egy minden korábbinál „durvább” verzió, ami nagyobb lesz az ismert változatoknál, illetve OLED kijelzővel lesz felvértezve. Egyes találgatások odáig merészkedtek, hogy rögtön 999 dolláros (tehát elképesztően drága) készülékként hivatkoztak az almás cég új zászlóshajójára.

A szeptember 12-ére prognosztizált esemény viszont nemcsak az új iPhone-okról fog szólni, a cég vélhetőleg ekkor fogja lerántani a leplet az újratervezett Apple Watch-ról, pletykálják egy frissített Apple TV bejelentését is, illetve sokan úgy gondolják, hogy ekkortól lesz megvásárolható a HomePod, a hangszóróval egybeépített asszisztens, amin keresztül természetesen Sirivel tudunk beszélgetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik