Mobil

Visszakaphatják korábbi egyenlegüket a feltöltőkártyás telenorosok

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását. Aki a korábbi egyenlegét is visszakapná, annak 2017. augusztus 31-ig teheti meg.

Aki lemaradt a június végi, feltöltőkártyás regisztrációs határidőről, annak a Telenor még néhány napig lehetőséget kínál arra, hogy új szerződéskötéssel a korábbi telefonszáma mellett az egyenlegét is visszakaphassa.

A szolgáltató üzleteiben augusztus 31-ig  személyesen, valamint a www.telenor.hu online felületén egy megkötött új szerződéssel visszaállítható a korábbi feltöltőkártyás hívószám és egyenleg is.

Ezt követően 2018. február 28-ig biztosítják a korábbi hívószám visszaállítását, amit szintén a Telenor üzleteiben lehet igényelni, de szeptember elejétől az egyenleg visszakapására már nincs lehetőség.

Félmillió magyar és a mobilszolgáltatók szívják meg, ha nem enged az állam
Határidőt hosszabbítana a Telenor és a Vodafone a feltöltőkártyás adategyeztetésben, különben sokan pórul járhatnak.

A Telenor közölte, hogy ügyfelei több mint egymillió sikeres feltöltőkártyás adategyeztetést végeztek az előírt határidőig. A feltöltőkártyás adategyeztetésről rendelkező törvény szerint az adategyeztetést évente meg kell majd ismételni.

Így az idén új kártyát vásárló, illetve a korábban sikeresen egyeztetett ügyfeleknek is – az egyeztetésük időpontjához képest legkésőbb egy éven belül – szükséges lesz ismét az adategyeztetés, amiről értesítést küld a szolgáltató.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik