Mobil

A telekomosok postán is egyeztethetnek adatot

Jegyezze meg június 30-át, ha feltöltőkártyás előfizető. Addig kell adatot egyeztetnie szolgáltatójával, különben megszűnik az előfizetése. Hétfő óta a Telekom Domino feltöltőkártyás ügyfelei ezt a postahivatalokban is megtehetik.

Mint ismeretes ez év elejétől megváltoztak a feltöltőkártyás előfizetésekre vonatkozó jogszabályok.  Az ügyfeleknek június 30-ig szükséges személyes adataikat egyeztetniük a szolgáltatóval,erről SMS-ben is tájékoztatást kapnak.

A Telekom lehetővé tette, hogy május 22-től országszerte 99 postahivatalban is egyeztethessék adataikat a Telekom Domino kártyás előfizetői, így a Telekom ügyfelei összesen már négyféle módon elintézhetik a szükséges egyeztetést:

  • online (www.telekom.hu/adategyeztetes),
  • telefonos ügyintézéssel (+36 80 630 045) minden nap 7 és 22 óra között,
  • személyesen a Telekom üzletekben,
  • személyesen a postán (itt megtalálja, melyikben).

Azok a Telekom ügyfelek, akik az adategyeztetést online végzik el, egy hétvégére korlátlan díjmentes beszélgetést kapnak belföldön, Telekom mobil és Telekom vezetékes irányba. Az adategyeztetés elvégzését követően a Telekom aktiválja a kedvezményt, és SMS-ben értesíti az ügyfelet arról, hogy melyik hétvégén érvényes a kedvezmény. Egy ügyfél a kedvezményt csak egyszer kaphatja meg.

Hogy más szolgáltatóknál ezt miként teheti meg, arról ezen cikkünkben írtunk bővebben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik