Mobil
businessman is working on tablet and using smart phone

A telekomosok postán is egyeztethetnek adatot

Dömös Zsuzsanna
Dömös Zsuzsanna

újságíró. 2017. 05. 23. 13:59

Jegyezze meg június 30-át, ha feltöltőkártyás előfizető. Addig kell adatot egyeztetnie szolgáltatójával, különben megszűnik az előfizetése. Hétfő óta a Telekom Domino feltöltőkártyás ügyfelei ezt a postahivatalokban is megtehetik.
Korábban a témában:

Mint ismeretes ez év elejétől megváltoztak a feltöltőkártyás előfizetésekre vonatkozó jogszabályok.  Az ügyfeleknek június 30-ig szükséges személyes adataikat egyeztetniük a szolgáltatóval,erről SMS-ben is tájékoztatást kapnak.

A Telekom lehetővé tette, hogy május 22-től országszerte 99 postahivatalban is egyeztethessék adataikat a Telekom Domino kártyás előfizetői, így a Telekom ügyfelei összesen már négyféle módon elintézhetik a szükséges egyeztetést:

  • online (www.telekom.hu/adategyeztetes),
  • telefonos ügyintézéssel (+36 80 630 045) minden nap 7 és 22 óra között,
  • személyesen a Telekom üzletekben,
  • személyesen a postán (itt megtalálja, melyikben).

Azok a Telekom ügyfelek, akik az adategyeztetést online végzik el, egy hétvégére korlátlan díjmentes beszélgetést kapnak belföldön, Telekom mobil és Telekom vezetékes irányba. Az adategyeztetés elvégzését követően a Telekom aktiválja a kedvezményt, és SMS-ben értesíti az ügyfelet arról, hogy melyik hétvégén érvényes a kedvezmény. Egy ügyfél a kedvezményt csak egyszer kaphatja meg.

Hogy más szolgáltatóknál ezt miként teheti meg, arról ezen cikkünkben írtunk bővebben.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Röszke, 2015. szeptember 15.
A határzárként használt vasúti vagon a magyar-szerb határon, Röszke térségében 2015. szeptember 15-én. Ezen a napon hatályba léptek a migrációs helyzet miatti új szabályozások.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.