Mobil

Megtaláltuk az év legjobb mobiltartóját

Sokat dolgoztak rajta a srácok, de végre elkészült a világ legsokoldalúbb mobiltartója.

A sztori nem idén, hanem pár évvel ezelőtt indult, amikor elkészült a Pocket Tripod első verziója. A közösségi finanszírozással összehozott termék nagy sikert aratott, ezzel együtt azt is bebizonyította, hogy érdemes az androidosokra és azokra is gondolni, akik tokkal, vagy bumperrel használják a mobiljukat.

A csapat azért hatalmas feladatot vett a nyakába és kimerészkedett az iPhone-ok kiszámítható, biztonságos világából. Ez azt jelentette, hogy a korábbi pár méret helyett sokkal többet kellett megtervezni és legyártani. De hogy miről is van szó, azt ez a videó tökéletesen összefoglalja.

A Pocket Tripod abból indul ki, hogy csak nagyon ritkán tartjuk magunknál a mobilos tripodot, selfie botot, állványt, mindent, ami szükséges lehet egy csoportképhez, éjszakai felvételhez, vagy videótelefonálásához. Mindez sokkal egyszerűbb, ha a tartó elfér a farzsebben, a pénztárcában, így a nap minden percében ott van, ha szükség van rá.

pocket-tripod_night-stand_facetime

Az állvány ezért egy lapos műanyagdarabra hasonlít, ami azonban tekerhető, forgatható, ami lehetővé teszi, hogy fekvő, vagy álló helyzetben is beleilljen a mobil. A lap akár szét is szedhető, a méretezés pedig kizárólag a telefon szélét tartó kis kampókat érinti, amelyek egyébként bármikor cserélhetők.

A kibővített képességek, modellek finanszírozásához idén egy Kickstarter kampány adta meg az anyagi hátteret, a tartók most elkészültek és a weboldalon bárki rendelhet magának. Összesen 15 féle méret létezik (5,5-12,5 mm), ezért ha valaki mindig tokban tartja a telefonját, akkor az sem probléma.

pocket_tripod_in_wallet

A cég oldalán egy kereső is található, amivel könnyebb a megfelelő méretet kiválasztani, de az is megoldás, ha az ember egyszerűen megméri a telefon szélének vastagságát. De ha ez problémás, vagy valaki biztosra akar menni, akkor 1 dollárért vehet egy Fit Cardot, amivel mindig ellenőrizheti a méreteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik