Mobil

A csókküldő mobilkütyü mindenen túltesz

Mit nekünk videótelefonálás, emoji, vagy animált gif, amikor egy mobilra erősített eszközzel is mehet a csók.

Bennünket aztán tényleg nagyon nehéz már bármivel meglepni, de a Kissenger nevű akárminek mégis sikerült. Mondjuk az is elég beszédes, hogy a termék, illetve egyelőre inkább annak ötlete a beszédes nevű, Love and Sex with Robots konferencián mutatkozott be Londonban.

A Kissenger (a név egyébként nettó zseniális) egy speciális mobiltartó, aminek az alsó részén egy érzékelőkkel gazdagon ellátott felület található. Ha a csókküldésre kész felhasználó erre a felületre leheli csókját, akkor a társának a mobilján elhelyezett ugyanilyen tartozék átadja a kedves üzenetet.

kissenger

A tervezők szerint a cél nem egy szexuális irányultságú eszköz létrehozása, hanem annak megoldása, hogy az emberek valamilyen fizikailag érzékelhető módon tudassák szeretteikkel, hogy szeretik őket és gondolnak rájuk. A kütyü érzékelő része ennek megfelelően nem száj formájú és nyelves csók kivitelezésére sem ad lehetőséget.

A termék tudományos alapokat sem nélkülöz, hiszen nem egy kutatás mutatta ki a csók, vagy érintés stressz csökkentő, nyugtató hatását. A készítők azt szeretnék, hogy az egymástól távol lévő családtagok, szeretők ezzel a módszerrel hozhassák magukat közel legalább egy félig meddig virtuális csók segítségével.

kissenger_2

A kereskedelmi bevezetésről egyelőre nem tudunk részleteket, azt azonban igen, hogy a fejlesztési tervek között szerepel egy olyan verzió, ami képes lesz az csókot küldő illatának továbbítására is. Nagyon várjuk!

Nyári Attila

Szépvölgyi Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik