Mobil

Íme, a mobiltokok svájci bicskája

A Ztylus egy egészen magas szintjét képviseli a mobilokhoz készült kiegészítőknek.

Láttunk azért már egyet, s mást mobilos tartozék ügyben, de amit a Ztylus összehozott, az nem semmi. A cég olyan speciális tokok fejlesztésében gyúrta ki magát, amelyek plusz funkciót nyújtanak a készülékeknek.

Azt bajosan jelenthetnénk ki, hogy a cég tokjai olyan karcsúak, könnyűek lennének, hogy észre sem veszi az ember, de egyrészt ezt ők sem mondják, másrészt valamit valamiért, ugye. A kínálatban többféle megoldás található, de ezek közül is elsősorban a Revolver Kit emelhető ki, ami főleg a fotósoknak okozhat heves szívdobogást.

Az iPhone-ok, vagy csúcs Samsungok kamerái kifejezetten jók, de a méretbeli korlátozások miatt sok feladatra így sem alkalmasak. A Revolver Kit úgy segít ezen, hogy egy tárcsát helyez el a mobilok hátlapján (a tokba ágyazva), amiből éppen az a lencse pattintható ki, amire szükség van. Makró, széles látószög, polarizált a csillogások ellen, és halszem objektív az extrém hatásért.

Hasonlón dolgoznak egyébként a moduláris mobilt pedzegető gyártók is, amellyel szemben a Ztylusnak elsősorban az objektívek sokszínűségében van előnye. Illetve ez is egyfajta legózás, hiszen a gyártó kínál egy alaptokot is, amihez különböző kiegészítők (körvaku, speciális lencsék, rögzítést segítő szerelékek) vásárolhatók meg.

ztylus_tok_felepites

Egy ilyen komplexitású rendszert csak nehezen lehetne több száz mobilhoz legyártani, így a Ztylus tokjai az iPhone 6/6 Plus, illetve Samsung Galaxy S7/Edge mobilokhoz érhetők el. Sőt, a weboldal szerint már készülnek a 7-es iPhone-okhoz passzoló kiegészítők, amire az előrendeléseket máris le lehet adni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik