Mobil

További extrákkal bővül a Pokémon Go

Játékosok közötti cserebere, csapatos kalandozás és egyebek, az őrületnek még nincs vége.

John Hanke, a Pokémon Go fejlesztéséért felelős Niantic vezérigazgatója a San Diegó-i Comic-Con keretében mesélt arról, hogy a játékban egyáltalán nem láttunk még mindent, a jelenlegi funkciók csak a kezdetet jelentik. Tehát azok sem örülhetnek, akik már esetleg úgy gondolják, az összes pokémon megtalálásával végigvitték a játékot, lesz itt még sok minden.

Egyrészt jönnek úgynevezett ritka Pokémonok: egyelőre csak 145 fajtát lehet megkeresni, pedig a mesében 151 van – a maradék 6 felbukkanása állítólag fontos új játékelem lesz. Másrészt fontos lesz a csapatjáték. A sárga (Instinct), vörös (Valor) és kék (Mystic) egy-egy legendás Madár Pokémont kap, ezekkel kapcsolatban pedig új játékmód érkezik, amit Hanke szerint még egy kicsit titokban tartanának.

A Pokéstopok is megváltoznak, egy részük úgynevezett Pokémon Centerré alakul, ahol lehetőség van a begyűjtött, és harcban “megfáradt” pokémonjainat meggyógyítani. Ezen kívül pedig nagyon halványan arra is célzott a cégvezető, hogy az eddig megtalált pokémonokkal valamiféle fejlődési rendszert is bevezetnének – bár erről szinte semmi konkrétat nem árult el, de a bennfentesek úgy sejtik, szintezhető karakterekről lesz szó erősebb tudással, speciális képességekkel.

pokemon-omfg-001

Ajánlott videó

Olvasói sztorik