Mobil

Lebukott az agyahagyott rabló, aki a tetthelyen szelfizett

Ha ön is rablásra adná a fejét, legyen okosabb, mint a cikkünkben szereplő fiatal bűnöző. De persze leginkább ne raboljon.

A szelfizés sokak szerint mókás, vidám dolog, bár időről-időre belehalnak néhányan, de mindig akadnak, akik bebizonyítják, hogy van még lejjebb az önfotózás területén. Persze az alább részletezett esetben örülhetünk, hogy emberünk lőtt magáról egy képet. Kezdjük azzal, hogy az álmoskönyv szerint sem túl szerencsés szelfit készíteni rablás után, de ha már mégis megtesszük, akkor legalább legyen annyi eszünk, hogy nem töltjük fel semmilyen közösségi oldalra, mert hamar lebukhatunk. Cserébe viszont lesz néhány szabad évünk arra, hogy gondolkodjunk, megérte-e.

Íme az ember, akinek lesz ideje gondolkodni, hogy miért nem okos dolog lopott telefonnal szelfizni.
Íme az ember, akinek lesz ideje gondolkodni, hogy miért nem okos dolog lopott telefonnal szelfizni.

A 20 éves Latroy Gaston és két cimborája betörtek egy louisville-i házba, és az ott lévő hat személyt fegyverrel kényszerítették értékeik átadására. Pénztárcák, ékszerek, okostelefonok, készpénz… a fiatal rablók mindent vittek, amit csak ki tudtak szedni az otthoniakból, majd a sikertől fellelkesült Gaston a bűncselekményt követő néhány órán belül készített egy szelfit, amit Snapchatre töltött fel. Ez még önmagában kevés lenne a lebukáshoz, de tette mindezt az egyik elrabolt okostelefonnal, amit a támadás egyik kárvallottja értelemszerűen a modern technikának köszönhetően hamarosan észlelt, és több sem kellett neki, hívta a rendőröket.

Természetesen a bűnözőt a rendvédelmi szerv dolgozói elkapták és letartóztatták, így most elég ideje lesz arra, hogy gondolkodjék, van-e értelme lopott telefonnal szelfizgetni, meg persze úgy egyáltalán, jó-e az, ha ártatlan embereket fegyverrel rabolunk ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik