Mobil

Az Apple tényleg bemutat valamit március 21-én

Most már biztos, hogy lesz tavaszi Apple rendezvény, és azt is tudjuk, hogy mikor. Már csak az a kérdés, tényleg a lebutított iPhone jön-e.

Számtalan pletyka említi, hogy az Apple a szokásaitól eltérően nem csak ősszel villant újdonságokat, hanem már tavasszal is, ami ebben az esetben márciusra, és annak is a második felére esik, ugyanakkor konkrét dátum tekintetében többféle időpont is keringett a neten.

Először olyan információról olvashattunk, hogy március 15-én lesz a rendezvény, aztán jött március 18, de volt még szó március 22-ről is, most pedig itt van a március 21, de ezzel végre vége is a találgatásoknak, mert olyan dátumról beszélünk, amit az Apple is megerősített, kiküldve a sajtónak a meghívókat. Ahogy más gyártók, úgy ők sem vitték túlzásba a dizájn, és a viszonylag letisztult grafika mellett a “Let us loop you in” mondat szerepel.

apple-event-march-21-2016-640x486

Remélhetőleg az Apple élő adást is sugároz majd a neten, így mindenki nyomon tudja követni, hogy mit mutatnak be a rendezvényen, bár a jelenlegi információk szerint az olcsósított iPhone 5se és az iPad Air 3 kerül majd a reflektorfénybe, de az sem kizárt, hogy az új Apple Watch is szerephez jut. Nem nagyon lehet azonban számítani az iOS és a Mac OS X legfrissebb verzióinak bemutatására, mert azt a WWDC-re tartogatja az almás cég.

Március 21-ig már csak másfél hét van, addig pedig majd csak kibírja valahogy mindenki, aki türelmetlenkedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik