Mobil

Már januárban kijöhet a Galaxy S7 csúcsmobil

Egyes források szerint a Galaxy S6 életciklusa a megszokottól eltérően némileg rövidebb lesz egy esztendőnél.

Nyílt titok, hogy a Samsung már javában fejleszti a március elején bejelentett, majd pedig áprilisban piacra dobott Galaxy S6 utódját. Sőt, ezen források azt is tudni vélik, hogy a Galaxy S7 (micsoda meglepetés) néven támadó újdonság már a jövő év elején, feltehetően januárban meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, így ugyanis a Samsung mihamarabb hathatós választ szeretne adni a nemrégiben érkezett Apple iPhone 6s-re.

A Samsung egyébként nemrégiben a Note sorozat esetében is eggyel magasabb sebességi fokozatba kapcsolt: míg a korábbi Note phabletek mindig szeptemberben mutatkoztak be, addig a 2015-ös évjáratú Note 5-ről már augusztusban lehullott a lepel. Az persze már más kérdés, hogy a Note 5 sajnos még mind a mai napig nem kapható hivatalosan Európában.

A Galaxy S7-tel kapcsolatben egyelőre rengeteg a találgatás: a Samsung állítólag háromféle chipsettel is teszteli az újdonságot, melynek kijelzője várhatóan az iPhone 6s-nél megismert módon nyomásérzékeny kivitelű lesz, és a telefon alján már egy vadonatúj USB Type-C csatlakozó aljzat kap helyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik