Mobil

Fizetne 1,2 millió forintot egy iPhone-ért?

Abban egész biztosak lehetünk, hogy ezzel az okostelefonnal nem fogunk minden utcasarkon összefutni.

Az Apple termékek ugyebár sohasem az olcsóságukról voltak híresek, és nincs ez másképp a cég aktuális okostelefonja, az iPhone 6 esetében sem. Ennek a készüléknek a legtöbb memóriával megpakolt, 128 GB kapacitású változata hazánkban hivatalosan 289 ezer forintot kóstál, de adott esetben ennél akár jóval drágábban is begyűjthető.

 

A Goldgenie úgy gondolta, hogy a nemrégiben kezdődött 2015-ös kínai év, vagyis a kecske éve megérdemli, hogy egy abszolút egyedi okostelefonnal ünnepeljék meg. Így jött létre a mellékelt fotókon is látható, 24 karátos arannyal bevont és kecske motívummal díszített iPhone 6, mely 128 GB-os kártyafüggetlen készülék ára 2837 font, vagyis átszámítva mintegy 1,18 millió forint. A különleges fadobozban szállított, lézergravírozású készülék exkluzivítása garantált, ugyanis mindössze 99 sorszámozott példány készül belőle.

 

Ha pedig esetleg beérjük egy 64 GB-os példánnyal, akkor “mindössze” 2637 fontot, vagyis körülbelül 1,1 millió forintot kell kiadnunk az egyedi almás mobilra. A megrendelt készüléket a világ bármely országába ingyenesen eljuttatják – micsoda gáláns ajánlat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik