Mobil

A Telenornál mindenki magának legózhatja össze a tarifáját

Mobilport
Mobilport

2015. 02. 04. 15:39

Ötletes előfizetési konstrukcióval rukkolt elő a Telenor: a moduláris megoldásban saját szokásainknak megfelelően rakosgathatjuk össze a csomag elemeit.

Korábban a témában:

Amikor valaki mobil-előfizetést vásárol, általában fixen összeválogatott elemekből álló csomagok közül válogathat. Ezekben megadott percdíjak, kiegészítő szolgáltatások limitjei és adatkeretek találhatók, és ugyan a csomagok közötti váltogatással közelíthetünk a saját elvárásainkhoz, de sokszor még így is olyan dolgokért fizetünk havonta, amit teljesen ki se használunk. Ez a bonyolult, és a vevő számára sokszor gazdaságtalan gyakorlat indította el a Telenornál a legújabb, MyTariff névre keresztelt szolgáltatás megtervezését.

A február 5-től igénybe vehető lehetőség már a kezelőfelület szintjén is egyszerű, hiszen a mytariff.telenor.hu címen egy könnyen és egyértelműen használható rendszer visz végig a csomag összeállításán. Lényegében úgy adhatjuk hozzá az elemeket a csomaghoz, mintha egy svédasztalos étteremben válogatnánk a fogások között, ráadásul mindenből csak annyit teszünk a tányérra, amennyit meg is tudunk enni. Elsőként kiválaszthatjuk, hány lebeszélhető percünk legyen egy hónapban, majd az adatforgalom mennyisége és az SMS-ek száma következik. Ha akarjuk, a moduláris rendszerben azonnal készüléket is hozzáadhatunk a mixhez, akár részletfizetéses megoldással, végül pedig a kiválasztott elemek alapján számolt kedvezményekből olyan kiegészítőket is hozzácsaphatunk a menühöz, mint a Deezer, vagy MyTV előfizetés.

telenor-mytariff (mobilport, telenor, mobiltelefon, okostelefon, tarifa, előfizetés, szolgáltatás, mytariff, mobilszolgáltató, távközlés, )
Christopher Laska, a Telenor magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója a MyTariff bejelentésén

A legózás folyamata közben is végig látjuk, hol tart az általunk eddig összeállított csomag havidíja. Ha a folyamat végén elégedettek vagyunk az eredménnyel, a megrendelést online formában is elindíthatjuk, vagy kijelölhetünk egy Telenor márkaboltot, ahol a csomag azonosítója alapján az ügyintéző személyesen tesz pontot a szerződésre.

A MyTariff ráadásul nem a Telenor csoport más leányvállalataitól átvett modell, hanem teljesen saját fejlesztés, melyet a holnapi indulástól a szabadságot, a korlátok nélküli választásokat érzékeltető erős marketing kampány is támogat.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.