Nagyvilág

Odakakilt a repülőgép folyosójára

Kisgyerek repülő (kisgyerek, kaki, repülőgép, )
Kisgyerek repülő (kisgyerek, kaki, repülőgép, )
Az alig egy-két évesnek tűnő kisgyerek egy kínai utasszállítón végezte el nagydolgát a széksorok közt. Szülei szeme láttára.

Azt gondolta, hogy nincsen rosszabb egy hosszú repülőúton egy bömbölő és/vagy széktámlát rugdosó kisgyereknél? Akkor jól nézze meg az alábbi, egy kínai utasszállítón készült képeket, amelyeket a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon, a Sina Weibón tett közzé egy felhasználó. A kissé sötétre sikerült felvételen egy kétévesnél valószínűleg nem idősebb kisgyereket lehet látni, ahogy szülei figyelő szemei mellett leguggol a széksorok közt, és a folyosóra kakil, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

És Kínában ez olyan sokszor megtörténik, hogy tényleg olyan, mintha ott ez teljesen természetes lenne. Alig pár héttel korábban Tajvanon okozott nagy felháborodást egy Kínából érkezett anyuka, aki egy repülőtér folyosójára rakott újságpapírokra engedte rá gyermekét, miközben alig egy perc sétára volt a nyilvános vécé.

Tavaly novemberben pedig Kanton város egyik metrójában guggolt le letolt nadrággal egy tízéves fiú az egyik kocsiban, kis kupacot hagyva maga után a padlón.

Hongkongban pedig már évek óta problémát jelentenek a köztereken kakiló és pisilő, Kína belsejéből érkezett kínaiak, akiket egyebek mellett pont emiatt kezdtek el utálni a hongkongiak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik