Belföld

Ki nyeri a VV7-et?

vv döntő (vv döntő)
vv döntő (vv döntő)

A Való Világ 7 indulása óta csak egyetlen kérdés foglalkoztatja a nézőket: ki nyeri a VV7-et? Kollégáink már tudni vélik az eredményt.

Edit szerint a nyertes: VV Dennis
“Az előző szériák fényében csak ő nyerhet”

Tiszta sor, hogy ezt a játékot Dennisnek kell megnyernie. Hogy miért? Nézzük csak meg az előző évadokat. Aureliót vagy akár Alekoszt, de mondhatnám Attilát is. Ők mind a saját szériájuk meghatározó arcai voltak; róluk szóltak az összefoglalók, ők csinálták a show-t. Igaz, idén ezt leginkább a hétvégén kiesett Fanniról mondhatjuk el, de Dennis abszolút partner volt ebben. Lehet őket elítélni vagy utálni, de ők legalább tényleg önmagukat adták; nem taktikáztak, hanem jól érezték magukat, játszották a játékot, és közben szórakoztattak bennünket. Hát nem rajtuk röhögtünk a legtöbbet? Hajrá Dennis, nyerj Fanni helyett is!


Fotók: RTL 2

Dávid szerint a nyertes: VV Dóri
“Mogyoró vagy természetesség-allergiája lehet”

Én neki szorítok, mert nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet az, amikor valaki allergiásan nyomja végig ezt a játékot. Mogyoró vagy természetesség-allergiája lehet, legalábbis a feldagadt testrészei erről árulkodnak.Büszkén, komoly konfliktusok nélkül vészelte át az eseményeket. Kedvenc reakcióm Dóritól a Pató Pál filozófus által megfogalmazott értékrend továbbemelése: Hagggyuuk máá’! Dóri számára igazán pihentető lehetett ez a pár hónap, hiszen ha befejezi a játékot, biztos, hogy nagy utazások várnak rá a jövőben is. Tök jó akciós jegyek vannak most Dubajba.

Máté szerint a nyertes: VV Laci
“Laza csuklómozdulatokkal alakítja az eseményeket”

Szinte borítékolható, hogy a VV7 győztese Laci lesz. A játék közepétől teljesen feloldódott, és művészien laza csuklómozdulatokkal alakítja az eseményeket kénye-kedve szerint. Amikor akarja, belészeretnek, amikor akarja, engedelmeskednek neki, de a konfliktusoktól sem riad vissza. Sőt, szereti támadni a többieket, vitákat gerjeszt, ezzel magára szögezve a kamerákat. Edinával való kapcsolata meglágyítja a személyiségét, látszik rajta, hogy valódi érzelmeket táplál a lány iránt, bár korábban talán még ő sem gondolta, hogy szerelmes lesz. Nagyon emberi, erős személyiség, aki hiába osztja meg a közvéleményt a stílusával, szerintem ő lesz a VV7 nyertese. Amúgy meg a Laci egy szerencsés név, a második szériát is egy Laci nyerte.

Reni szerint a nyertes: VV Robin
“Ő a jófiú a szomszédból”

Még szép, hogy Robin lesz az, aki a végén mindent visz. Hiszen a többi mind sarlatán, meg alpári meg fújjfújj. Ezzel szemben Robin a nagymamák kedvence, aki sose ócsárolt senkit, nem süllyedt le a többi villakretén szintjére, és még ittasan is vállalható a viselkedése. Bájos kacaját már a kezdetekkor a szívembe zártam, ráadásul a játék végére még az is kiderült róla, hogy vicces (lásd a kontinensek hetét, amikor gésának öltözve szórakoztatta a népet). Na és arról se feledkezzünk el, hogy legény volt a gáton, amikor kiküldte Lacit (játéka legjobb döntése volt!), és nem hódolt be Edina nyomásának. Úgyhogy röviden és tömören: Go Robin!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik