da vinci kids
Média

Da Vinci Kids a Vodafone Magyarországnál

A berlini székhelyű Da Vinci Media – a Da Vinci Learning csatorna tulajdonosa – és a Vodafone Magyarország ma bejelentette, hogy megállapodást kötöttek arról, hogy mostantól a cég Da Vinci Kids elnevezésű, kisiskolásoknak szóló applikációja is elérhető lesz a Vodafone Video Pass csomag részeként. A nemrégiben bevezetett Vodafone Video Passban foglalt applikációk nem fogyasztják a felhasználó adatkeretét, így a tematikus csomagok korlátlan szórakozást nyújtanak az előfizetőknek. A Da Vinci Kids ezentúl nemzetközi videós tartalomszolgáltatók között kínálja ismeretterjesztő tartalmait.

Nagy örömömre szolgál, hogy a Da Vinci Kids kezdi meghódítani a digitális világot, és egyre több helyről érhetők el népszerű oktatási tartalmaink. A Video Pass csomag egy újabb nagyszerű és innovatív felületet jelent számunkra. A Da Vinci legújabb fejlesztése, a gyerekeknek szóló online videotár számos díjnyertes és a tanagyaghoz kapcsolódó műsort kínál. Az alkalmazásban elérhető programok a szülőknek is segítséget jelentenek, valamint számos program az egész családnak nyújt kikapcsolódást.

– nyilatkozta Ferdinand Habsburg, a Da Vinci Media tulajdonosa és ügyvezetője.

A Vodafone Passok egy évvel ezelőtti bevezetésekor úgy fogalmaztunk, szeretnénk a gondtalan adathasználat révén elhozni ügyfeleinknek a szabadság és felfedezés élményét. Ezt azzal is igyekeztünk biztosítani, hogy nyitott platformként hoztuk létre a Vodafone Passokat, így bármilyen tematikus szolgáltatónak lehetősége nyílik bekerülni. A Da Vinci Kids integrálása a Video Passba azért is kiemelt jelentőségű a Vodafone számára, mert egy olyan csatornáról van szó, mely tágítja a gyerekek ismereteit, tájékoztat, ez pedig egyezik saját törekvéseinkkel. Számos ilyen jellegű kezdeményezésünk van, főképp a technológia és a digitalizáció területén: a www.digitaliscsalad.hu weboldal segítségével például szülőknek és gyerekeknek egyaránt szolgálunk ismeretterjesztő tippekkel, hasznos tanácsokkal, azzal a céllal, hogy csökkentsük a generációk közti szakadékot. Ebbe illeszkedik a Da Vinci Kids csatorna is

– mondta Carra Anita, a Vodafone lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese.

A Da Vinci Kids alkalmazás reklámmentes mozgóképes anyagai a nap bármely szakában elérhetők, segítségükkel a gyerekek önállóan, saját tempójukban tanulhatnak, és felfedezhetik a szórakoztató-ismeretterjesztő anyagokat. A Holdra szállástól kezdve az ókori világon át, a matematika és a felfedezések kisfilmes feldolgozásain keresztül könnyen szerezhetnek új ismereteket.

A DIGI Távközlési És Szolgáltató Kft. székháza Budapesten, a Dózsa György út és a Váci út találkozásánál. MTVA/Bizományosi: Róka László
Új tévécsatornák a DIGI-nél
Az ingyenessé váló Spektrum Home csatornával, valamint a Spektrum és a Sport2 HD adásával bővít a kábeles és műholdas tévészolgáltató.

Ajánlott videó