Média

Tücsi távozik a Sláger FM-től és a Sláger TV-től

Tücsi
Tücsi

A YouTube videósaként folytatja karrierjét Tücsi, a Sláger TV és a Sláger FM eddigi műsorvezetője, aki már be is adta felmondását a rádiót és a tévét működtető Tematic Media Group cégcsoportnál.

A műsorvezető, akinek hivatalos neve Aryee Claudia Dedei, a jövőben az egyre népszerűbb YouTube-csatornájára összpontosít, ahol hetente több új videóval is jelentkezik majd. Tücsi pár hónappal ezelőtt indított a közösségi médiás oldalon saját csatornát, mely máris annyira felpörgött, hogy több mint tizenötezer követője van, és közel másfél millió alkalommal indították el a videóit. A legnépszerűbb videóját több mint százötvenezren látták. Eközben Instagram oldalának is folyamatosan növekszik a rajongótábora, ott már hetvennyolcezer követővel rendelkezik a tévésből lett vlogger, aki meglehetősen tudatosan építi magát a közösségi médiában, még egy internetes sztárokat menedzselő ügynökséggel, a NuHeadz Talent Managementtel is leszerződött.

Tücsi egyébként teljesen a televíziózásról sem akar lemondani, azt tervezi, valahol azt is folytatni fogja még, valószínűleg a sport és a szórakoztatás műfajához kapcsolódva.

Miután eldöntöttük, hogy visszaköltözünk Európába, elhatároztam, hogy mind a magánéletemben, mind a munkámban meghozom azokat a döntéseket, amelyeken már egy ideje rágódtam. Nekem a tévézés egy örök szerelem, sosem munkaként tekintettem rá: nagyon hiányzik a sport és a szórakoztató műfaj, ahol a bevállalós, kicsit őrült oldalamat tudom kamatoztatni. A vlogot pedig természetesen ugyanúgy folytatom tovább, mert boldog vagyok, hogy így közvetlenebb lett a kapcsolatom az emberekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik