Média

Rádiós műsorvezető lett Szabó Győző

Szabó Győző (balra) és Harsányi Levente Fotó: Zih Zsolt, MTVA
Szabó Győző (balra) és Harsányi Levente Fotó: Zih Zsolt, MTVA

Szabó Győzővel közösen vezeti az idei évtől a Talpa magyar című reggeli műsort a Petőfi Rádióban Harsányi Levente.

Leventével rendszeresen találkoztunk korábban is, ez annyiban változott, hogy most minden reggel együtt vagyunk

– mondta Szabó Győző, aki színházi munkái mellett látja el a korán keléssel járó műsor vezetését.

Szinte minden este van színházi előadásom, ezek után szükségem van másfél-két óra levezetésre. A reggeli műsorvezetés miatt viszont már nem hajnali kettőkor fekszem le, hogy friss legyek a műsor kezdésére. De ez abszolút pozitív változás

– árulta el az új műsorvezető, akinek ugyan nincs még rádiós műsorvezetői tapasztalata, de nem egyedül kell úsznia a mély vízben:

Leventének hatalmas rutinja van a rádiózásban, egyelőre erre igyekszem rákapcsolódni. Szerencsére a barátságunknak köszönhetően megvan köztünk az összhang, így könnyebben veszem az akadályokat.

– mondta a Talpa magyar új műsorvezetője.

Nehéz munkának tekinteni a műsorvezetést, hiszen Győző az egyik legjobb barátom. Nagyon boldog vagyok, hogy közösen csinálhatjuk a Talpra magyart. Jól kiegészítjük egymást, lépésről lépésre tudunk haladni a témákban. Szerintem Győző hangja, élete és történetei abszolút reggeli műsorba valók. Ismerjük egymás reakcióit, ez is sokat segít. Minden reggel egy jó kis kirándulás

– mesélteHarsányi Levente, aki azt is elárulta, hogy hamarosan új stúdióból jelentkezik a műsor, ahol a hallgatók már webkamerán keresztül is követhetik őket.

Peller Mariann, a Talpra magyar korábbi társműsorvezetője tavaly októberben távozott a Petőfitől, arra hivatkozva, hogy ezoterikus tévéműsorára és gyerekére szeretne koncentrálni.

Harsányi Levente : Külsős vagyok, nem közmédiás!
A Balatoni Nyár sajtótájékoztatóján jártunk, ahol bemutatták az idei műsorvezetőket. Harsányi Levente jön a Petőfire, ami eddig nem meglepetés. A többi már sokkal inkább.

Kiemelt kép: Szabó Győző (balra) és Harsányi Levente  Fotó: Zih Zsolt, MTVA

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik