Média
forbes

Változások a Forbes magyar kiadásánál

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 12. 21. 14:59

Willin-Tóth Kornélia lesz a Forbes Üzlet rovatának vezetője, miután a rovatot eddig irányító Hermann Irén távozik a médiavállalattól, és karrierszünetre megy – írja a kreativ.hu. Hermann Irén a távozását azzal indokolja, hogy az elmúlt időszakban munkaszenvedélyéből fakadóan túlhajtotta magát, ezért elfáradt, már nem maradt szabadideje és így nem tudott töltekezni.

Hermann a Forbes előtt a Figyelőnél volt rovatvezető, azt megelőzően a Kreatívnál volt szerkesztő. Az utódjaként említett Willin-Tóth Kornélia korábban a Napi Gazdaságnál volt újságíró, illetve a Népszabadságnál a gazdaság rovat vezetője, de dolgozott a Manager magazin főszerkesztőjeként is. Az elmúlt egy évben konferenciaszervezéssel foglalkozott Csetényi Csaba HG Médiájánál.

Újonnan érkezik a csapatba rajta kívül Sándor Krisztián, aki eddig a Corvinus Hallgatói Médiaközpont főszerkesztője volt és a Közgazdász című egyetemi lapot szerkesztette. Bánáti Anna, aki eddig a Pagony kiadó blogszerkesztője volt, és a Corvinus mellett amszterdami és a svédországi egyetemen is tanult, ugyancsak csatlakozik a Forbeshoz, melynek főszerkesztője, Galambos Márton 2018 első negyedévében további három-négy ember felvételét tervezi – derül ki a kommunikációs szakportálról.

Budapest, 2016. augusztus 8.
Andy Vajna, az InterCom Zrt. elnöke, a filmipar fejlesztésért felelős kormánybiztos a Pappa Pia címmel készülő zenés romantikus film forgatásán a fővárosi Gubacsi hídnál 2016. augusztus 8-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Ismét elmeszelte a bíróság a Médiatanácsot
Törvénytelenül rejtegette Andy Vajna békéscsabai pályázatát a Médiatanács, állapította meg a bíróság jogerősen. Ez már a sokadik hasonló vesztett ügye a testületnek a pályázatok körüli titkolózások kapcsán.
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nagymaros, 2016. január 10.
Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője beszédet mond a málenkij robotra elhurcoltakra emlékező szentmisén a nagymarosi római katolikus templomban 2016. január 10-én.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.