Média

Leveszik a FilmBox-csatornák kódolását

Filmbox
Filmbox

Átmenetileg öt szolgáltató is leveszi a FilmBox mozicsatornák kódolását – jelentette be az SPI Magyarország, az érintett csatornák médiaszolgáltatója.

A kódolatlan időszak október 27. és november 13. között lesz, ez alatt a DIGI, a PR-Telecom három, az Invitel, a UPC Direct valamint a Vidanet négy FilmBox-csatornát is megnyit. Az előfizetők – szolgáltatójuk kínálatának függvényében – a FilmBox, a FilmBox Family, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium és a FilmBox Extra HD műsorait, többek között a legsikeresebb krimisorozatokat és -filmeket is megtekinthetik az említett időszakban.

A FilmBox Premiumon a csatornanyitás időszakában látható lesz például az Einstein rejtélyei, Tom Beck főszereplésével és az angol drámasorozat, a Rúzs és vér, mely Miáról (Chloe Sevigny) szól, aki valaha férfi volt, de most egy bérgyilkosként dolgozó nő. Az Extra HD-n Az utolsó légiót is leadják az Oscar-díjas Colin Firth főszereplésével, míg a FilmBox Pluson a Coco Chanelt, ahol Shirley MacLaine bújik a híres divattervezőnő bőrébe. A FilmBox Family-n levetítik a A kőmajmok háza című magyar produkciót, mely két tizenéves fiúról szól, akik ugyanabban az épületben élnek, illetve éltek. A filmben feltűnik Lázár Kati, Csányi Sándor, Gubás Gabi és Jordán Adél is. A film alapjául szolgáló ifjúsági regény 2012 tavaszán jelent meg, egy évvel később pedig elnyerte az YBBY „Év Gyerekkönyve” díját. A FilmBoxon a kódolatlan időszakban lesz látható A Manhunt – Hajtóvadászat című lengyel-szerb háborús filmdráma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik