Média

Újra képernyőn az M1 Híradó piásan tudósító riportere

Bencze Péter élő bejelentkezése a M1 Híradóban Bajáról
Bencze Péter élő bejelentkezése a M1 Híradóban Bajáról

Visszakerülhetett az állami televízió képernyőjére Bencze Péter riporter, aki olyannyira pityókásan jelentkezett be a nyáron a bajai halászléfőző fesztiválról az M1 Híradó élő adásába, hogy le is kellett őt keverni – vette észre a bajai helyi portál, a sugopart.hu.

Bencze Péter elhíresült videóját és annak különböző klónjait több mint 1 milliószor tekintették meg a YouTube-on.

Az eset kapcsán az MTVA vizsgálatot indított, majd a riportert 3 hónapra letiltották a képernyőről. Ez a tiltás ért most véget.

A portál most azt is írja, hogy Bencze Péter meglehetősen különös tévés bajai szereplését látva nem mindenki ítélte el, hiszen egy nagy népszerűségnek örvendő Facebook csoport is létrejött Ne rúgják ki Bencze Pétert címmel. Sőt, mivel az eset kapcsán hatalmas reklámot kapott a halfőző fesztivál, egy másik rendezvény, az I. Bajai BeerBQ Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál szervezői is elhívták sztárvendégnek, és többen közös képet is készítettek vele. A honlap egyébként egyenesen sztárriporterként hivatkozik Bencze Péterre, aki tegnap 17:20-kor tért vissza újra a képernyőre, és egy fél éve szekszárdi  civilekből alakult egyesület tevékenységéről tudósított, akik mentő- és kereső kutyákkal foglalkoznak.

Mint beszámoltunk róla, Bencze Péterért Tibi Atya is kiállt.

A riporter egyébként korábban azzal magyarázta a zavarodott bejelentkezését, hogy gyógyszerre ivott pálinkát a fesztiválon.

Ez történt valójában az M1 tudósítójával
Gyógyszerre ivott pálinkát, ez okozta a történteket. Három hónapra elbúcsúzik a csatornától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik