Média

Új főszerkesztő a Turizmus Trend élén

Vereckei András, a Turizmus Trend főszerkesztője
Vereckei András, a Turizmus Trend főszerkesztője

Távozik a PPH Mediához tartozó Turizmus Trend főszerkesztői posztjáról Szántó Zoltán – jelentette be a többek között a Kreatív és az Üzlet&Pszichológia című szaklapok kiadójaként is ismert médiavállalat, mely arról is tájékoztatást adott, hogy Szántó helyét Vereckei András, a lap eddigi főmunkatársa veszi át.

A PPH közleménye felidézi: Szántó Zoltán tizenhat évvel ezelőtt felelős szerkesztőként került a lap elődjéhez, a Heti Turizmushoz, majd később főszerkesztőként folytatta. A lap az évek során többször is átalakult: előbb kétheti, majd havi magazin lett belőle, később összeolvadt a szálloda- és vendéglátóipari szaklap Vendég & Hotellel. Szántó Zoltán vezetése alatt valósult meg a PPH, Professional Publishing Hungary Media Turizmus divíziója több szakmai versenye, B2B turisztikai kiadványa és szakmai eseménysorozata.

Az új főszerkesztő, Vereckei András (képünkön) 2009 februárja óta vesz részt aktívan a Turizmus Trend munkájában. Az eltelt évek során szerzőként illetve a Turizmus Online/Napi Turizmus szerkesztőjeként egyaránt dolgozott. Szerzője volt az Ecolife és Explorer magazinoknak, a már megszűnt Glóbusz Travel & Lifestyle-nak, valamint a Családi Lapnak. Írásai jelentek meg a Magyar Narancsban, a Földgömbben, de szerkesztett és olvasott híreket rövid ideig a Tilos Rádióban is.

A Turizmus Trendhez a szintén idegenforgalmi szaklap TTG Hungary-tól érkezett.

A PPH Media szakkiadónál nagy átalakulások vannak mostanság, épp most indult egy új portáljuk hrpwr néven, és mindössze pár napig dolgozik már csak a kiadónál tartalomfejlesztési vezetőként Szigeti Péter, aki napokon belül a 24.hu főszerkesztője lesz.

Gábor Fanni
Új portált indított a PPH Media
Új hr-üzleti site-ról van szó, amit a Kreatív és az Üzlet&Pszichológia lapokat is megjelentető szaklapkiadó indított. A főszerkesztő Gábor Fanni lett.
Kiemelt kép: Vereckei András, a Turizmus Trend új főszerkesztője. Fotó: PPH Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik