Média

Új főszerkesztő veszi át a 24.hu irányítását

Szigeti Péter, a 24.hu leendő főszerkesztője
Szigeti Péter, a 24.hu leendő főszerkesztője

Szigeti Péter lesz a 24.hu új főszerkesztője. Az új vezető októbertől veszi át a szerkesztőség irányítását.

Szigeti Péter közel húsz éve dolgozik a média területén: pályafutását újságíróként kezdte, később három éven keresztül a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) főtitkári posztját is betöltötte. Több mint hat évig volt a Kreatív magazin főszerkesztője, 2013 júniusa óta pedig a médiapiaci szaklapot is kiadó PPH Media összevont szerkesztőségének munkáját felügyeli tartalomfejlesztési vezetőként.

Az új főszerkesztő kinevezése kapcsán Bognár Bálint, a 24.hu termékmenedzsere elmondta:

Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy egy független, egyedi hangvételű, értékalapon működő terméket építsünk fel a 24.hu márka alatt. A kiadónak komoly ambíciói vannak az oldallal, amihez Péter személyében megtaláltuk az ideális vezetőt. Pétertől azt várjuk, hogy egy sikeres csapatot építsen a szerkesztőségből, amely képes lesz napról napra egy hiteles és szórakoztató terméket készíteni mind a látogatóinak, mind a hirdetőinek.

Kustánczi Norbert négy éven keresztül irányította a 24.hu szerkesztőségét, vezetésével a termék a piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Jövőben a kiadó online divíziójának termékeit támogatja majd szakértőként. Az új főszerkesztő érkezéséig a szerkesztőség irányítását átmenetileg Bognár Bálint termékmenedzser és Pető Péter felelős szerkesztő veszi át – jelezte a portálunkat működtető Central Digitális Média Kft.

Szigeti Péter, a leendő főszerkesztő terveiről azt nyilatkozta:

Normális, kiegyensúlyozott, független médiumot szeretnék csinálni, amely képes arra, hogy a piaci versenyben még a jelenleginél is jobban teljesítsen.

Vándor Ágnes, a PPH Media vezetője portálunk kérdésére elmondta, Szigeti Péter utódlása a PPH-nál folyamatban van.

Kiemelt kép: Szigeti Péter, a 24.hu leendő főszerkesztője

Ajánlott videó

Olvasói sztorik