Média

Új török sorozat az RTL Klubon

Elif
Elif

Magyarországon elsőként az RTL Klubon lesz látható szeptember 4-től az Elif – A szeretet útján című török sorozat – jelentette be a kereskedelmi csatorna.

A török sorozatot eddig a világ huszonkét országában mutatták be, az RTL közlése alapján nagy sikerrel nemcsak Közép-Európa számos országában, de még a latin telenovellák őshazájában, Dél-Amerikában is rajonganak érte, Törökországban pedig már a harmadik évadot is berendelték Elif történetéből.

A telenovella egy családi történetről szól, melynek főszereplője Elif, egy nehéz körülmények között élő kislány, akinek fiatal kora ellenére számos megpróbáltatással kell szembe néznie. Édesanyja, Melek már várandósan lett a részeges Veysel felesége. A férfi ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmozott fel, a bűnözők pedig törlesztésként Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek megtudja a tervet és barátnőjéhez, Ayse-hoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig hat éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan-házba, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse. Ráadásul Kenan felesége és gyermeke sem nézik jó szemmel a kis jövevényt és mindent megtesznek azért, hogy lehulljon a lepel a Kenan-ház féltve őrzött titkáról.

Az új sorozatot szeptember 4-től kezdik vetíteni, és minden hétköznap délutánonként 15 óra 25 perctől lesz látható az RTL Klubon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik