Média

RTL Klub: Indulnak az új műsorok, későbbre kerül a Barátok közt

rtl klub - barátok köz
rtl klub - barátok köz
A hamarosan induló Survivor miatt a Barátok Közt című, 20 éve sugárzott sorozat későbbre kerül. Itt vannak a részletek az új műsorokról és kezdési időpontjaikról.

Augusztus 28-tól indulnak az RTL Klub őszi tévés csúcsszezonra betervezett műsorai, a Survivor, az X-Faktor és a Roast új évadokkal.

A Survivor következő szériája augusztus 18-án indul, a műsorvezető Istenes Bence lesz. A műsor közvetlenül a Híradó után, 19 órakor kezdődik majd minden hétköznap. (A konkurens TV2-nél a megrövidülő Tények már 18:55-re véget ér majd, így ott előbb elkezdődnek a főműsoridős esti programok.)

Szeptember 2-án, szombaton 20 órától, új műsorvezetővel, Kiss Ramónával tér vissza az X-Faktor című tehetségkutató. Új női mentor is lesz Radics Gigi személyében. A férfi mentorok: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti – derül ki az RTL Klub tájékoztatójából.

A Roast öt év kihagyás után, szeptember 2-án, szombaton 22 órakor indul újra. A visszatérés azért is érdekes, mert hosszú idő után most lesz újra főműsoridőben 18-as karikával látható tartalom a legnagyobb kereskedelmi csatornán. A Roast célkeresztjében Nagy Feró után ezúttal Ganxsta Zolee rocker-rapper lesz.

21:35-re kerül a Barátok közt

Az új műsorok indulása egyben azzal is jár, hogy változik több más program megszokott kezdési időpontja augusztus 28-tól. 16 óra 50 perckor látható majd a Story Extra, míg a Fókusz a Híradó előtt, 17.20-tól jelentkezik Barabás Évivel és D. Tóth Andrással. Az RTL Klub Híradója a megszokott időben, 18 órakor startol.

A Híradó és a Survivor után hétköznaponként 20.15-től láthatják majd a nézők az Éjjel-Nappal Budapestet, míg a mostani kezdési időponthoz képest több mint fél órával később, 21.35-től kezdődik az RTL Klub másik saját gyártású, közel 20 éves sorozata, a Barátok közt, mely nemrég producert váltott.

Új kézben a Barátok közt
Rozgonyi Ádám helyét Szerencsés Gabriella veszi át megbízott kreatív producerként az 1998 óta futó népszerű sorozat élén.

Az RTL Klub jelezte azt is, hogy szeptember 1-jén, pénteken 22.10-kor levetítik a Minden kút Rómába vezet című romantikus vígjátékot, míg szeptember 3-án, vasárnap 18.50-kor a Szemfényvesztők 2 című thrillert. Azt követően pedig 21.30-tól a magyar vígjáték, a Coming out érkezik a csatornára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik