Média

Újra díjazza az év bloggereit a Cosmopolitan

Cosmopolitan Blogger Day
Cosmopolitan Blogger Day

A Cosmopolitan magazin idén már negyedik alkalommal hirdette meg bloggerversenyét, ahol ezúttal egy újabb kategóriában is keresik 2017 legsikeresebb és megmenőbb bloggereit.

Az év beauty bloggere, Az év vloggere, Az év felfedezettje, Az év divatbloggere, Az év bloggere díjra szeptember 4-ig lehet jelentkezni, a kategóriagyőztesek értékes díjakat kapnak.

A beérkezett pályázatokat Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Faix Csaba, a Prezi kommunikációs vezetője, Farkas Dániel YouTube-szakértő, Gönczi Petra content specialist és Szabó Gergő, a Special Effects Media társalapítója fogja elbírálni. Rajtuk kívül az előző évekhez hasonlóan egy díjazottat idén is a közönség választhat ki a www.cosmopolitan.hu oldalon leadott szavazatokkal. Az idei verseny újdonsága, hogy a klasszikusnak számító kategóriákon kívül a magazin Az év influencere díjat is kiosztja egy meghatározó magyar véleményvezérnek, akire szintén lehet majd szavazni a magazin weboldalán.

A díjátadó október 22-én lesz a Cosmopolitan Blogger Day bloggerekonferencián.

Az idei konferenciaprogram fő tematikája a videógyártás és a vloggerkedés kihívásai köré csoportosul. Előzetes kutatásaink szerint ez az a műfaj, amely leginkább foglalkoztatja a bloggerszcénát

– mondta el Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

A Cosmopolitan tavalyi bloggerversenyének díjazottjairól itt írtunk korábban.

Cosmopolitan Blogger Day
Díjat kaptak a legjobb bloggerek
A Cosmopolitan Blogger Dayen adta át a Cosmo a 2016 legjobb blogjainak, legtehetségesebb bloggereinek járó díjakat.

(A 24.hu kiadója a Central Digitális Média Kft., mely tulajdonosi átfedésben van a Cosmopolitan magazin kiadójával.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik