Cosmopolitan Blogger Day
Média

Díjat kaptak a legjobb bloggerek

A Cosmopolitan Blogger Dayen adta át a Cosmo a 2016 legjobb blogjainak, legtehetségesebb bloggereinek járó díjakat.

Idén immár harmadik alkalommal díjazta a legjobb magyar blogokat a Cosmopolitan. Az idei pályázatra ismét 5+1 kategóriában lehetett jelentkezni, amit több mint 250-en tettek meg. A pályázók között voltak régi ismerősök, de nagyon sok új, feltörekvő bloggal is találkozhattak a zsűritagok.

A pályázatok elbírálása során a zsűri ezúttal iEmmát választotta az Év Divatbloggerének, az Év Beauty Bloggere pedig az Oh My Brush lett. A vlogok tekintetében ezúttal FollowAnna került ki nyertesen, míg az Év Bloggerének járó kitüntetést a tavalyi év divatbloggere, a Fifty Pairs of Shoes érdemelte ki. Az új blogok közül, az Év Felfedezettje a szakmai zsűri döntése alapján a Colorcam Magazine csapata lett. A legjobb 24 pályázó közül ezúttal is egy díjat az olvasók ítélhették oda kedvencüknek, amelyet idén Inez Hilda Papp érdemelt ki.

Nagyon büszke vagyok a Cosmopolitan Blogger Award díjazottjaira, hiszen ők 2016  digitális példaképei, akik motiválják és inspirálják az olvasókat. Továbbá hálás vagyok azért, hogy az idei pályázatok elbírálásában ilyen neves és elismert szakemberek működtek közre, illetve osztották meg tudásukat a közönséggel az előadásaik során

–mondta Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

A díjakat a Cosmopolitan Blogger Dayen, az év legnagyobb blogger konferenciáján vehették át a nyertesek. A díjakat Darabos Anita iparművész készítette. A szakmai zsűriben idén Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője mellett Heal Edina, a Google Magyarország vezetője, Faix Csaba, a Prezi kommunikációs vezetője, Majoros Evelin, a L’Oreal média- és digitális igazgatója, valamint Takács Nóra szépségszakértő és műsorvezető kapott helyet.

A Cosmopolitan Blogger Dayen a megjelentek szakmai előadásokat is hallgattak
A Cosmopolitan Blogger Dayen a megjelentek szakmai előadásokat is hallgattak

Az egész napos Cosmopolitan Blogger Dayen a díjátadó mellett, a 450 résztvevő számtalan érdekes előadásnak lehetett szem- és fültanúja. Ezek a programok nem csupán a bloggerek szakmai fejlődését igyekeztek segíteni, hanem az online világban rejlő lehetőségek kihasználására is buzdították őket. Az előadók között ezúttal is ismert személyiségek, sikeres bloggerek és olyan magyar hírességek kaptak helyet, mint például Király Viktor, Fluor Tomi vagy Iszak Eszter, akik tapasztalataik és tudásuk megosztásával igyekeztek olyan hasznos ismereteket átadni a résztvevőknek, amiket a mindennapok során saját blogjuk esetében is tudnak alkalmazni – legyen itt szó partnerekkel való együttműködésről, a tartalmak megfelelő kiválasztásáról és kommunikálásáról, vagy akár jogi tanácsokról.

Az esemény házigazdái ebben az évben Steiner Kristóf mellett a tavalyi Cosmopolitan Blogger Award győztesei voltak. Ők a műsorvezetésen kívül arcukat is adták a Cosmopolitan Blogger Dayhez, hogy ezzel is arra biztassák bloggertársaikat, hogy megéri energiát fektetni munkájukba, és csak rajtuk múlik, hogy mit érnek el ezzel.

(A 24.hu kiadója a Central Digitális Média Kft. tulajdonosi átfedésben van a Cosmopolitan magyarországi kiadójával, a Hearst Central Kft.-vel.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!