Média

Zenecsatornát tett kódolatlanná a Telekom

tévé távkapcsoló
tévé távkapcsoló

A Magyar Telekom hírlevele alapján digitális tévé-előfizetői számára bónusz (azaz kódolatlan) csatornaként elérhetővé tette a VH1 zenecsatornát augusztus 31-én 12 óráig.

A zenecsatorna a lakossági IPTV és a digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők számára, a 7-es csatornahelyen, valamint számukra a TV GO nevű online szolgáltatásban is elérhető. A Koktél és a Közszolgálati csomaggal rendelkezőkre azonban ez a lehetőség nem vonatkozik.

A csatornát a szolgáltató azoknak ajánlja, akik szeretnek ismerős dallamokat dúdolni, és nem a legújabb zenei trendek után kutatnak, a VH1-n ugyanis a múlt nagy slágerei hallhatók. Emellett olyan dallamok is hallhatók, amelyek idővel a jövő klasszikusává válthatnak.

A Telekom konkurensénél, az állami Antenna Hungáriánál a TV2 Csoport két csatornája, a Mozi+ filmcsatorna és a Chili gasztrocsatorna kódolatlan jelenleg, míg a UPC Directnél mesecsatornákat nyitnak ki a nyáron.

tévé
Megszűnik az AXN White és Black, két új Sony-csatorna kerül a helyükre
A Sony Pictures Television Networks újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat, a régióban elsőként Magyarországon a helyükön debütál a Sony Max és a Sony Movie Channel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik