Média

Sorra kinyitja a gyerekcsatornákat a UPC Direct

távirányító ()
távirányító ()

Holnaptól szeptember 30-ig minden hónapban legalább egy gyermekcsatorna műsorkínálatát kódolatlanná teszi a UPC Direct műholdas szolgáltató.

Június 15-től július 31-ig a kisebbek kerülnek előtérbe. A Jim Jam műsorán követhetik Sam, a tűzoltó kalandjait, betekintést nyerhetnek Bob, a mester építményeinek világába, vagy fényt deríthetnek az igaz barátság titkaira az Én kicsi Pónim: Varázslatos Barátság című animációs fantasy sorozat segítségével.

Boomerang csatorna a UPC Direct Light és Medium csomag előfizetői számára július 1-jétől érkezik kódolatlanul. A csatornanyitás alatt látható lesz a rejtélyes esetek szakértője, Scooby Doo, nyomában az Oscar-díjas párossal Tom és Jerry-vel majd őket követi a Kókusz Kokó, a kis sárkány.

Augusztus 1-jétől a Nickelodeon és a Nick Jr. műsora lesz kódolatlan. Ez alatt lesz képernyőn például a Spongyabob Kockanadrág, Alvinnn! és a mókusok, sőt még Dóra a felfedező is látható lesz.

A Cartoon Network csatornanyitására szeptember 1. és szeptember 30. között kerül sor. Itt adják majd a Lego Ninjago sorozatból ismert Spinjitzu mestereit, ésa DC képregények karaktereit, a Tini Titánokat, és Robotboyt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik