Média

Új főszerkesztő-helyettest nevezett ki az Index

Kárpárti Márton és Haász János mellett Miklósi Gábor is főszerkesztő-helyettese lett a nemrég tulajdonoscserén átesett Indexnek, derül ki a kreativ.hu-ról, mely megszólaltatta Tóth-Szenesi Attilát, az Index májusban kinevezett új főszerkesztőjét is az ügyben.

A Kreatívnak azzal magyarázta a főszerkesztő Miklósi Gábor kinevezését, hogy Kárpáti és Haász mellett, akik ügyeletes szerkesztést is visznek (Miklósi ezt ezután sem fogja), szeretett volna valakit, aki mindig elérhető, akivel az aktuális ügyeket át lehet beszélni. Hozzátette, hogy Miklósi újságírói munkájára továbbra is számít, bár valószínűleg a kinevezésével erre kevesebb ideje jut majd.

A portál azt is írja, hogy az eddigi főszerkesztő-helyettesek, Kárpárti Márton és Haász János feladatköre a harmadik főszerkesztő-helyettes  kinevezése ellenére nem módosult.

A Kreatív felidézte: Miklósi Gábor 2008 óta dolgozik az Indexnél, korábban a Magyar Narancsnál, a Menedzser Magazinnál valamint a Roma Sajtóközpontnál dolgozott.

Épp ma írtuk meg, az Origótól távozik egy felelős szerkesztő Németh Róbert személyében.

Felelős szerkesztő távozik az Origótól
Ezúttal a négy felelős szerkesztő egyike, az egykori faktoros Németh Róbert döntött a távozás mellett.

FRISSÍTÉS: Időközben kiderült, hogy nem csak új főszerkesztő-helyettese van az Indexnek, de új, negyedik igazgatósági tag is érkezett az Index.hu Zrt. élére: Szombathy Pál, a régi liberális Magyar Hírlap és a rövid életűnek bizonyult zona.hu volt főszerkesztője.

Szombathy Pál 2008 októberében. fotó MTI Fotó: Beliczay László
Kibővült az Index.hu Zrt. igazgatósága
Szombathy Pál, a Magyar Hírlap és a zona.hu egykori főszerkesztője beszállt negyedik igazgatósági tagnak az Index.hu Zrt. igazgatóságába.
Az Origo-New Wave 79 millióért kapta meg a közmédia online reklámfelületeit
Az MTVA utólag, néhány nappal a szerződés által érintett kilenc hónapos időszak kezdete után papírozta le az ügyletet az MTVA digitális reklámfelületeihez hozzájutó Origo Mediával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik