Média

A Honfoglaló és az Esport1 az Adaptive Mediánál

Honfoglaló
Honfoglaló

A több mint tízéves Honfoglaló kvízportál és az e-sportokkal foglalkozó, nemrégiben alapított Esport1 oldal is része lett az Adaptive Media portfóliójának – jelezte az említett oldalak display típusú reklámfelületeit ezentúl értékesítő sales house.

Az Adaptive-nál megemlítették: a közelmúltban számos bővítésen esett át Honfoglaló, így az a kvízrajongók mellett a hirdetők számára is új lehetőségekkel egészült ki. A kérdések, játékszobák és az egyéb kiegészítő játékelemek szponzorált tartalmakká alakíthatóak, így az alkalmazás több egyedi natív megjelenést is biztosít a márkák számára. Hozzátették, a Honfoglaló nemrég fejlesztett mobilalkalmazása is egyre nagyobb népszerűségnek örvend: havonta átlagosan 250 ezer felhasználó játszik mobil vagy tablet eszközről, melyeken egyébként folytathatók az asztali gépen korábban indított, de felfüggesztett játékok is.

Az esport1.hu  portálon a jelenleg legnépszerűbb online játékokhoz kapcsolódó információkkal, hírekkel, tippekkel és érdekességekkel lehet találkozni.

Az Adaptive árulja többek között a Tripadvisor, a Motorsport.com, a Magyar Narancs, a wmn.hu, a 168 Óra Online, a 444.hu, az mno.hu és újabban Fördős Zé és Lakatos Márk reklámfelületeit is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik